Overblik og optimering

Det rette værktøj for elever, undervisere og ledelse


Unsplashed background img 1

Vores services


ZBC

ZBC - Fødevare og oplevelser

Rybners

Rybners - Fødevare og oplevelser

EUC Syd

EUC Syd - Fødevare og oplevelser


Kold College

Kold College - Fødevare og oplevelser

SEGS

SEGS - Fødevare og oplevelser

EUC Syd

Til demonstration


print

Funktioner

Den røde tråd i planlægning, varebestilling, produktion, kalkulation og næringsberegning. Hent en præsentation her og få et overblik.

Præsentation

layers

På tværs

Med en omfattende fødevaredatabasen er Foodpro et godt redskab i undervisningen.Se instruktionsvideoer her og kom hurtigt i gang.

Learningcenter

code

En kurv mange facetter

Nem søgefunktion kombineret med et overskueligt layout af skærmen. Gem indholdet af varekurven som mange forskellige formål - og få en bedre forståelse af råvarer.

Opbygning

Designet til at følge planlægnings- og arbejdsflow
Unsplashed background img 2

Samarbejde og ansvarlighed

Foodpro.dk bidrager til øget forkus på økonomi og brug af ressourcer i den praktiske undervisning med råvarer. Med en overskuelig oversigt over hvert enkelt hold/gruppe/projeks ressourceforbrug så er det nemmere at holde styr på økonomien og dermed de lagte budgetter. Foodpro.dk samler varebestilling til samlede uge/månedslister og efterfølgende kan der udskrives forbrugslister på de enkelte lektioner og hold. Foodpro.dk er dermed et både materiale- og ressource redskab der samtidigt skaber overblik for alle parter.

Total løsning, fra råvarer til etiket på færdigt produkt
Unsplashed background img 3